Livrare și retur

  •  Livrare

 O parte din produsele noastre se realizeaza doar la comandă, asigurându-ne astfel că acestea se potrivesc mărimilor tale. După trimiterea comenzii veți fi anunțati de timpul de execuție al produsului în funcție de complexitatea modelului și data de livrare.

Livrarea produselor se face prin intermediul Poștei Române (3-4 zile lucrătoare) sau prin intermediul Fan Courier (24-48 ore). În perioadele aglomerate ale anului, sărbători sau alte evenimente, durata expedierilor poate varia. În cazul în care au loc întârzieri ale livrarilor veți fi redirecționați către reprezentații firmelor de curierat. Taxa pentru livrare a coletelor cu plata ramburs este de 12 lei pentru Poșta Română sau de 20 lei pentru firmele de curierat. Pentru coletele cu plata prin transfer bancar, taxa de livrare este de 6 lei pentru Poșta Română sau de 15 lei pentru Fan Courier . Coletele vor fi livrate dupa confirmarea transferului bancar.

Pentru comenzile din Timișoara, produsele se pot ridica din magazinul de prezentarea, str. Mures, nr 118 B

  • Retur

În cazul în care produsul nu vi se potrivește acesta poate fi înlocuit sau ajustat. Odată ajuns la noi vă vom contacta pentru a vă confirma timpul de execuție al modificărlor și stabilirea noii date de livrare.  În cazul în care nu sunteți mulțumiți de produsul nostru și nu doriți să îl înlocuiți, aveți dreptul de a returna produsul. Plata contravalorii returului urmează să fie făcută în maxim 48 de ore de la recepția produsului returnat prin transfer bancar.

Taxa de transport a coletului nu va fi returnată. De asemenea taxele de retur vor fi suportate de client.

Condiții de returnare:

  1. Produsele nu trebuie să fie deteriorare și trebuie să fie însoțite de ambalajul original cu etichetele atașate.
  2. Să ne informați despre dorința de a înlocui/ returna produsul și să așteptați confirmarea noastră înainte de a trimite coletul.
  3. Să fie returnat în maxim 15 zile de la data la care ați primit coletul.