Onibon este un brand creionat de designerul Oana Cucu, ce se adreseză femeilor și se caracterizează prin culoare, vibrație și prospețime, orice piesă din colecțiile brandului putând fi purtată oricând, indiferent de tendințe. Acest lucru, dar și faptul că produsele sunt realizate exclusiv in atelierul din Timișoara, din materiale de calitatate și finisaje impecabile, face ca Onibon să fie un brand slow-fashion ce urmărește ca fiecare ținută să devină atemporală. Produsele se evidențiază  prin crearea de noi suprafețe, texturi sau imprimeuri, designul pieselor fiind creativ și original, prin combinare materialelor și culorilor într-un mod armonios și natural.

Pe lângă confortul purtătorului și calitatea produsului, Onibon are în vedere bunăstarea planetei, fiind împotriva supra-producției prin nerealizarea de stocuri. Fiecare produs este creat doar în urma solicitării acestuia, în mărimea dorită de client. Astfel cumpărătorul brandului Onibon, ia parte chiar și de la distanță, la experiența de a i se realiza produsul dorit, special pentru el, cu mult drag de echipa atelierului.

Onibon lansează anual două colecții casual de sezon, dar completează cu produse noi și categoriile Onibon knitwear și Onibon special (eveningwear). Deși sunt trei linii diferite, produsele fiecărei categorii se caracterizează prin versatilitate și funcționalitate. Totodată designerul Oana Cucu a creat prima ie tricotată din țară, care a devenit cel mai vândut produs al brandului Onibon.