Blogul Onibon

Onibon la deschiderea Epic Vara

Posted   |  By onibon

Așa cum deja știți, în 15 august a avut loc marea deschidere a noii locații de vară a Epic-uluiOnibon a avut onoarea să fie implicată în această experiență. O parte din colecția Into the Blue a fost prezentă la eveniment și purtată întreaga noapte. Aceasta s-a încadrat perfect în decorul locației Epic Vara.


Read More

Into the Blue

Posted   |  By onibon

Into the Blue este o colecție inspirată din lumea acvatică, de cromatica sa și de formele vietăților marine.  Faptul că de peste 50 ani omul își îndreaptă atenția spre explorarea spațiului cosmic, însă acesta nu a explorat decât 5% din suprafața oceanului si din frumusețea necunoscută a spațiului marin, m-a îndemnat la realizarea acestei colecții pentru a aduce în prim plan o parte din această lume. 

Read More

Gala Absolventilor - Into the Blue

Posted   |  By onibon

Ola! Așa cum știți deja a avut loc Gala Absolvenților-design vestimentar.
În cadrul acesteia am prezentat colecția de disertația Into the Blue, coordonată de minunata prof.univ.dr Valentina Ștefănescu cu care ori de câte ori aș avea șansa să colaborez aș face-o de fiecare dată cu aceeași plăcere.
Read More

Little Pink Dress

Posted   |  By onibon

little pink dress

Onibon Fashion participă în 8 martie la evenimentul Little Pink Dress organizat de asociația OncoHelp Timișoara, prin campania Help25.

Read More

Fashion Fridays de iarna

Posted   |  By onibon

fashion fridays de iarna

Dupa prima apariție la Fashion Fridays din toamnă în care produsele călduroase au părăsit destul de repede stenderele, am revenit la o noua ediție de iarnă de la care ați putut cumpăra cele mai frumoase cadouri de Crăciun.

Read More

Biodiversity si Behance

Posted   |  By onibon

biodiversity

Biodiversity este unul dintre proiectele designerului brandului Onibon, pe care il puteti gasi in portofoliul acestuia de pe Behance.

Read More