Blogul Onibon

Cum a fost la Dichisar

Posted   |  By onibon

La prima participare la Dichisar mi-a plăcut. Acest eveniment a avut loc între 12-13 decembrie la Impact Hub București, fiind organizat de cei de la Breslo.  

Read More

Pe unde cu Into the Blue

Posted   |  By onibon

Pentru că Into the Blue este o colecție căreia i-am acordat o mare parte din timpul acestui an, îi mai acord un articol pentru a face recenzie a locurilor pe unde și-a făcut apariția până acum.

Read More

Colectie de autor Oana Cucu

Posted   |  By onibon

După prezentarea colecției Into the Blue în cadrul evenimentului  Noaptea Albă a Creatorilor și Designerilor de Produs - Timișoara,  colecția și-a făcut apariția și pe siteul Revista Atelierul împreună cu conceptul colecției. 

Read More

Noaptea Alba a Creatorilor si Designerilor de Produs

Posted   |  By onibon

În ultima vreme, Onibon a participat la câteva evenimente frumoase și a realizat câteva lucruri care trebuie punctate. Cum deja s-au adunat câteva, să începem mai întai cu Noaptea Albă a Creatorilor și Designerilor de Produs-ediția de Timișoara care a avut loc în 31 octombrie la Ambasada. 

Read More

Whisper Magazine

Posted   |  By onibon

In acest weekend a aparut noua editie a revistei online Whisper Magazine. Surprize surprize si....colectia Into the Blue se regaseste pe paginile ei. Le multumesc pentru aceasta oportunitate.

Read More

Vintage Bazaar editia de toamna

Posted   |  By onibon
 
Aflați că nu, nu am stat degeaba și ne-am pregătit intens printre altele, de târgul Vintage Bazaar ediția de toamnă la care am participat în acest weekend. Am fost prezenți acolo în cele două zile și am făcut ravagii cu iile tricotate Onibon și cu fustele tradiționale.
Read More

Off-Opera Fashion Fair 2015

Posted   |  By onibon

OFF 2015

Așa cum v-am anunțat deja, duminică, 13 septembrie am participat în cadrul Off - Opera Fashion Fair. Evenimentul a fost organizat de Clubul Rotaract Timişoara Opera.

Read More

Epic Vara cu Onibon si Laura

Posted   |  By onibon

Vara aceasta am avut parte de o comandă "epică", din partea celor de la Epic Society care și-au deschis noua locație de vară. Pentru că această comandă trebuia să fie realizată contra cronometru, Laura Chiriță a decis să colaborăm. 

Read More

Onibon la deschiderea Epic Vara

Posted   |  By onibon

Așa cum deja știți, în 15 august a avut loc marea deschidere a noii locații de vară a Epic-uluiOnibon a avut onoarea să fie implicată în această experiență. O parte din colecția Into the Blue a fost prezentă la eveniment și purtată întreaga noapte. Aceasta s-a încadrat perfect în decorul locației Epic Vara.


Read More

Into the Blue

Posted   |  By onibon

Into the Blue este o colecție inspirată din lumea acvatică, de cromatica sa și de formele vietăților marine.  Faptul că de peste 50 ani omul își îndreaptă atenția spre explorarea spațiului cosmic, însă acesta nu a explorat decât 5% din suprafața oceanului si din frumusețea necunoscută a spațiului marin, m-a îndemnat la realizarea acestei colecții pentru a aduce în prim plan o parte din această lume. 

Read More