Blogul Onibon

Noua colectie primavara-vara

Posted   |  By onibon

Colecția de primăvară vară 2017 este inspirată de soare, păpădii, miros de flori și dor de mare elemente reprezentate prin cromatica de alb, galben și turcoaz, dar și prin materialele fluide sau cele cu textură florală.

Read More

CheckART-Carnaval

Posted   |  By onibon

Tinerii au scos arta în strada pentru a doua oară la CheckART Carnaval, desfășurat în 31 marti - 1 aprilie. În Piața Unirii și Piața Libertății s-au scris povești cu zâne, statui, mimi, bufoni, statui vivante, personaje de epocă, păpuși de dulciuri, statui care levitează, dans, picturi 2D sau spectacole cu foc. 

Read More

Winter Bazaar

Posted   |  By onibon

winter bazaar

Ultimele reduceri din anul acesta au ajuns și la târgul Winter Bazaar ce a avut loc în 17-18 decembrie la Porto Arte. Echipa Noi Re-cream a adunat din nou cei mai talentați designeri vestimentari și creatori de accesorii handmade, iar noi nu am putut lipsi.  

Read More

Noua colectie Toamna-Iarna

Posted   |  By onibon

colectie toamna iarna

Noua colecție Onibon de toamnă-iarnă este menită să alunge monotonia acestui sezon prin cromatica sa în nuanțe de albastru și violet. 

Read More

CheckART-Timisoara Capitala Tineretului

Posted   |  By onibon

checkArt

CheckART 2016- "spectacol de pantomimă, muzică, magie, teatru şi pictura 2D, în care actul artistic a fost interpretat de mimi, bufoni, statui vivante, și statui care levitează."

Read More

Off-Opera Fashion Fair 2016

Posted   |  By onibon

Luna trecută am participat cu drag la a doua ediție a evenimentului Off-Opera Fashion Fair. Așa cum ne-au obișnuit anul trecut, organizatorii au pregătit totul ca la carte, evenimentul cuprinzând târgul designerilor, concerte, prezentare de moda și discuții cu patru super bloggerițe.

Read More

Summer Sale

Posted   |  By onibon

La începutul lunii a avut loc la atelierul nostru prima sesiune de reduceri din noua locație. Pe lângă promoțiile de care au beneficiat toate produsele de pe stoc atât ale brandului Onibon cât și al brandului T`esha, am organizat și un mic party cu desert și șampanie. 

Read More

Vara se poarta matase naturala

Posted   |  By onibon

Recomandarea Onibon pentru acest sezon sunt creațiile din mătase naturală. Pe lângă lookul romantic și fresh pe care îl poți crea cu piesele de mătase naturală ale brandului nostru, această țesătură este foarte confortabilă

Read More

Atelierul Onibon

Posted   |  By onibon

Bine ai venit in atelierul nostru! Descopera in acest articol cine suntem noi si ce lucruri frumoase stim sa facem. Ne gasesti pe strada Mures nr. 118 B la atelier T`esha / Onibon.

Read More

Fashionholic de primavara

Posted   |  By onibon

Asa cum bine stiti, in 12-13 martie ne-ai gasit la Fashionholic. Evenimentul a fost foarte reusit, datorita fetelor de la Noi Re-Cream, asa ca asteptam cu drag si editia de toamna.

Read More