Recomandarea Onibon pentru acest sezon sunt creațiile din mătase naturală. Istoria acestei țesături începe în Asia, însă sunt diverse legende despre momentul descoperirii ei, una dintre ele fiind faptul că “Prinţesa Leizu avea 14 ani când a scăpat în ceaşca sa de ceai un cocon de mătase. Ca să-l scoată din băutură, tânăra a început să desfacă firul de pe gogoaşă. Aşa i-a venit ideea să-l ţeasă. Din acel moment, chinezii au descoperit ritmul de viaţă al viermelui de mătase şi, pentru 3.000 de ani, au fost singurii păstrători ai acestui secret.  “ .

Pe lângă lookul romantic și fresh pe care îl poți crea cu piesele de mătase naturală ale brandului nostru, această țesătură este foarte confortabilă. Mătasea poate absorbi până la o treime din greutatea sa în apă, înainte de deveni umedă, ceea ce o face potrivită pentru vremea caniculară. Mătasea este la fel de potrivită și pentru sezonul răcoros deoarece păstrează temperatura corpului. Această țesătură este hipoalergică și nu irită pielea, însă trecând peste aceste aspecte ce țin de confort, să nu uităm că mătasea este un material cu un aspect frumos, elegant, delicat care poate fi regăsit în variate culori și imprimeuri. Se pare că le putem avea pe toate în această vara, nu? Confort, prospețime, culoare, eleganță, rafinament.

Noi am ales imprimeuri geometrice în culori puternice și vibrante, fie nuanțe pastelate, dar și piese uni alb-negru pentru cele care adaugă culoare în ținutele lor doar cu câteva accesorii. Fie că le asortezi în ținute office, fie că le porți în ținute casual la întâlnirile de seară cu prietenii, sau chiar le combini într-o ținută elegantă pentru un eveniment special, piesele de mătase naturală Onibon sunt un must-have. Și nu uita că stocul este limitat.

Rochie / Fusta scurta / Fusta maxi

Topuri de matase

Topuri de matase

Rochie / Fusta / Bluza