Luna trecută am participat cu drag la a doua ediție a evenimentului Off-Opera Fashion Fair. Totul s-a petrecut perfect in locația Epic Vara unde organizatorii au pregătit totul ca la carte. Am avut multe vizite si aprecieri la standul Onibon și T`esha, unde au putut fi găsite produse de vară la prețuri reduse. Am ascultat muzică bună, în prima parte a zilei pe cei de la VAL Band, apoi seara pe cei de la Phaser.  Înainte de prezentările de modă, cele patru bloggerițe invitate la eveniment -Ioana Grama, Sandra Bendre, Ioana Chișiu și Mădălina Merca - ne-au făcut și ele o vizită la stand. Ne-au bucurat văzându-le atât de entuziamate de produsele noastre. 

T`esha și-a prezentat ultima colecție de cămăși pe care le-a asortat cu fustele Onibon. Tot în cadrul evenimentului Opera Fashion Fair, prietenii de la Cufir și-au lansat proiectul cuFir cuStil în cadrul căruia am putut contribui cu puțin din imaginația Onibon și T`esha. Lucrările le-ați putut vedea atât la standul lor cât și în prezentarea de modă.

Cei care ați fost prezenți știți că atmosfera de acolo nu se poate descrie în cuvinte, așa că vă las cu o serie de fotografii realizate de: Mihai Toth,  Flavius Neamciuc și Sabin Cercel.