Noua colecție Onibon de toamnă-iarnă este menită să alunge monotonia acestui sezon prin cromatica sa în nuanțe de albastru și violet. Cuvintele cheie ale colecției sunt: fun, young, cool, functional, feminin imbracaminte office cu personalitate, casual.

Produsele pot crea lookuri diferite, în funcție de accesoriile pe care le folosești. Fiind o colecție capsulă, poți crea de asemenea diverse combinații între piesele colecției, sau de ce nu, poți scoate din dulap o piesă preferată pe care nu aveai cu ce să o mai porți, dar se potrivește de minune cu una din creațiile Onibon.

Bluzele cu guler fundă continuă să se regăsească în tendințele sezonului răcoros, așa că ți-am pregătit două variante.Le poți purta cu fustele din colecție, fie cu cele simple, fie cu cele cu inserție de brocard cu model decorativ, dar și cu o pereche de pantaloni. Rochiile sunt preferatele tale și cele mai ușor de purtat le birou. Le-am adăugat buzunare pentru a fi mult mai funcționale, dar și pentru că știu că îți plac, sau volănașe pentru a atrage atenția celor din jur.

Bluzele tricotate Onibon sunt speciale. Sunt create manual din fire românești, de calitate, pentru a-ți ține de cald în acest sezon. Sunt cool și în tendințe și îți vor accentua silueta nu ca puloverele oversize care îți ascund farmecul. Modelul decorativ tricotat este conceput și realizat în atelierul nostru, astfel tricotajele Onibon sunt unicate iar tu vei fi în centru atenției purtându-le.

Colecția este disponibilă în magazinul online www.onibon-fashion.ro , dar și în showroom-ul din Timișoara unde te așteaptă să o probezi pentru a te convinge că este ceea ce ți se potrivește, dar și de calitatea ei.

Spor la cumpărături!

toamna iarna 

Photo: Amalia Gaita / Model: Andreea Kiaari