În ultima vreme, Onibon a participat la câteva evenimente frumoase și a realizat câteva lucruri care trebuie punctate. Cum deja s-au adunat câteva, să începem mai întai cu Noaptea Albă a Creatorilor și Designerilor de Produs-ediția de Timișoara care a avut loc în 31 octombrie la Ambasada. 

" Ediţia de anul acesta a Nopţii albe a creatorilor şi designerilor de produs este finanţată de Administraţia Fondului Cultural Naţional şi s-a desfăşoară în trei oraşe din România: Cluj-Napoca (17 octombrie la Centrul de Cultură Urbană Casino), Bucureşti (24 octombrie la Institutul Cultural Român) și Timişoara (31 octombrie la Ambasada). Proiectul s-a încheiat cu lansarea catalogului trilingv al expoziției." 
Mai multe detalii despre eveniment pe siteul Revista Atelierul: 

La acest eveniment am participat cu o parte din colecția Into the Blue, într-un colț care aproape a prins viață datorită luminilor ultraviolete. Fiind un "stand" aproape interactiv, vizitatorii au putut să vadă întregul concept al colecției, cum imprimeurile și culorile ținutelor se schimbă sub influența luminilor de tip blacklight. 
Feedback-ul a fost unul foarte pozitiv, atât din partea organizatorilor cât și al vizitatorilor. Evenimentul a fost foarte reușit și sper ca această echipă să fi rămas plăcut impresionați de Timișoara și să mai revină pe la noi. Dacă nu, eu oricum mă gândesc să îi vizitez la evenimente viitoare și în București :-D
 
Au fost prezenți 12 participanţi foarte talentați și prietenoși: Andreea Bololoi Jewelry // Abru // Bo3mia // Carter Gear // Daciana Dax // DCD Illustration // Desenat // edit.CUT.Paint // F r â n t u r i // Onibon // Ramsmade // Simona Albu Handbags.
(foto Daniela Lazar).
 
 
Catalogul îl puteti vizualiza aici.
Despre lansarea catalogului puteți citi aici.