Între 27-28 februarie la Impact Hub București, a avut loc o noua ediție Dichisar la care am participat atât cu binecunoscutele ii tricotate cât și cu noua colecție. Ca de obicei creațiile Onibon au fost foarte apreciate, atât de clienții care ne cunosc deja, cât și de cei noi care au "simțit" de la prima vedere că avem ceva special și nou, și că suntem din Timișoara, ceea ce nu a făcut decât să ne bucure. "Aveți ceva aparte", "ne place ideea de ie tricotată", sau "sunt superbe toate, nu știu pe care să o aleg" sunt câteva dintre lucrurile pe care le-am auzit și ne-au făcut să ne simțim foarte bine.

Iile tricotate și bluzele de mătase au făcut furori încă din primele ore, iar așa cum am obișnuit deja lumea, am programat și viitoarele comenzi direct la stand. Pentru că punem la cale noi proiecte, nu vom lua parte și la ediția de Florii a evenimentului Dichisar, însă revenim cu drag din toamnă. Până atunci fiți pe fază să vedeți ce pregătim și vizitați-ne la noua locație din Timișoara, str. Mures nr.118 B.

Și iată câteva fotografii de la standul Onibon pe care am apucat cu greu să le facem în timpul liber. Standul Onibon a fost situat în același loc, dar vecină de data aceasta mi-a fost prietena Laura Chiriță, cu care am pus la punct cel mai frumos și fresh stand, așa cum obișnuim să facem de fiecare dată. A lipsit doar partenera lui Onibon - T`esha, de această dată, dar trio-ul va reveni la Fashionholic in Timișoara, în weekendul 12-13 martie.