Ola! Așa cum știți deja a avut loc Gala Absolvenților-design vestimentar.
În cadrul acesteia am prezentat colecția de disertația Into the Blue, coordonată de minunata prof.univ.dr Valentina Ștefănescu cu care ori de câte ori aș avea șansa să colaborez aș face-o de fiecare dată cu aceeași plăcere.
Colecția Into the Blue este inspirată de ocean, de viețuitoarele acestui spațiu misterios și de procesul de biolumineșcență. (mai multe despre conceptul colecției în articolul viitor)
Dacă ați fost acolo, probabil știți că efectul de bioluminescență nu a fost prea vizibil, deoarece din motive tehnice, luminile necesare (blacklight-UV) nu au fost prezente- deși cu 3 luni înaintea evenimentului eram anunțată prin cuvântul unui profesor coordonator al evenimentului ca locația are aceste lumini. Cu toate aceste "bețe-n roată" am reușit să fac față proiectând o parte din creații într-un slide de fotografii care surprindeau cealaltă parte a conceptului colecției, vizibil la lumina UV. (Fotografiile proiectate au fost realizate de Amalia Gaiță și le veți putea admira în toată splendoarea lor în articolul viitor.)
Melodia aleasă pentru prezentarea colecției și videoproiecția oceanului au întregit conceptul Into the Blue.
Vă atasez acum fotografii din timpul galei cu minunatul meu "ocean".