Probabil multe femei când aud de fusta de tulle se gândesc la o fusta încrețită în talie, pe elastic sau la tutu-ul balerinelor. Cum tu ești o fashionistă care cunoaște toate tendințele de modă, știi deja că fusta de tulle este un articol vestimentar foarte versatil, putând fi purtat atât într-o ținută de zi, cât și una de seară. O poți purta fie cu o jachetă și teniși, fie cu pantofi eleganți și un top de mătase, paiete sau bluze de dantele.

Poate că ai încercat deja o fusta de tulle și aceasta nu te-a avantajat, ceea ce te-a făcut să nu îți mai dorești una vreaodată. Care este secretul ca fusta de tulle să te avantajeze? Răspunsul este simplu, croiul acesteia și tipul de tulle. Fustele din tulle Onibon sunt fuste cloș, cu betelie îngustă care evidențiază talia. Am întâlnit cliente care veneau cu fuste de tulle cumpărate din diverse magazine, rugându-mă să le modific cumva, deoarece acestea erau prea umflate și nu le avantaja deloc, însă rezolvarea a fost să le realizez altele. Aceste fuste erau realizate pe elastic în talie, iar tullul este mega îngrețit în talie, adăugând volum în zona șoldurilor dar și în zona taliei. În plus, multe dintre ele sunt realizate din tulle prea rigid. Optează pentru un croi cloș, sau semi-cloș daca nu vrei prea mult volum. Același lucru trebuie să îl iei în calcul și daca vrei o fustă lungă de tulle.

Fustele de tulle Onibon sunt realizate din tulle fin, cu aplicații de dantelă brodată sau volan de dantelă, din 3 și 5 straturi de tulle. Acestora li se mai poate adauga rijelina pe marginea tivului, daca vrei falduri mai evidențiate, suprapuneri de tulle de diferite nuanțe pentru a creea efecte interesante, sau diferite lungimi la fiecare strat de tulle.

Fie că o porți într-un stil casual cu o bomber jacket sau bustieră, fie într-un stil elegant cu un corset, fie cu o cămașă office, și indiferent de eveniment: plimbare în parcul de distracție, ziua de naștere a fetiței tale cu care dorești să ai aceeași ținută, sau la nuntă ca invitată, domnișoară sau chiar mireasă, Onibon îți poate realiza fusta de tulle care să ți se potrivească.

Fustele sunt disponibilă în magazinul online www.onibon-fashion.ro,dar și în showroom-ul din Timișoara.

 

Photo: Amalia Gaita / Model: Andreea Kiaari / MUA: Kiaari Beauty Zone