Așa cum știți, în 30 iunie si 1 iulie ne-am reîntâlnit la Fashion Fridays pentru o sesiune de shopping de vara, la Zai Apres Cafe. Ați putut găsi la standul Onibon atât noua colecție SS17, cât și fustele tale preferate cu modele tradiționale și topurile de mătase naturală care s-au epuizat chiar în prima parte a zilei de vineri. 

A fost o ediție colorată și fresh, la care în ciuda căldurii de afară, multă lume ne-a vizitat. Ne-am întâlnit chiar și cu Mihaela de la Revista Atelierul, care a curatoriat o super expoziție, "Un nou trend de lifestyle", la Galeria Subterană din oraș. Mai avea câteva ore până la plecarea spre București, iar norocul nostru a fost că la Zai sunt ferestre mari și ne-am zărit.

În a doua zi a târgului, Iulia s-a gândit să organizeze și o sedință foto de vară, cu ținute alese de bloggerii timișoreni. Rox, Miha și Georgiana au ales pentru stylingul lor topuri din colecția de vară Onibon, pe care le-au asortat cu fuste de la Beatrice Gale și Blue Bird, cu pantalonii Laurei Chiriță, minunatii cercei ArtizAna și genți de la ArtisanArt. De make-up s-a ocupat Pop Andreea Ana-Maria cu produsele Rimmel London. Dumitrescu David Alexandru s-a ocupat de fotografii iar modelele Vanessa, Corina și Alexandra au pus in evidență fiecare ținută.

Gata cu scrisul...iată fotografiile.

Follow us: facebook / instagram