Colecția de primăvară vară 2017 este inspirată de soare, păpădii, miros de flori și dor de mare elemente reprezentate prin cromatica de alb, galben și turcoaz, dar și prin materialele fluide sau cele cu textură florală.

Cuvintele cheie: floral, soft, delicate, casual, elegant, youthfull, feminin, fresh, sunny, summer party, summer vibe.

La fel cum v-am obișnuit în sezoanele anterioare și colecția de primăvară-vară este realizată cu croiuri ce urmează tendințele, alăturări de texturi diferite și contraste cromatice, aplicații manuale și detalii tridimensionale. Fiecare produs din colecție, poate creea diferite look-uri în funcție de modul în care dorești să o asortezi, pentru că știm că îți dorești piese versatile pe care să le poți combina după bunul plac.

Bluzele de dantelă cu mâneci clopot sau bluzele de voal pot fi purtate cu fustele drepte din bumbac și dantelă cu model floral, pentru o ținută office, însă în funcție de restul accesoriilor lookul tău poate deveni casual. Bluza de voal cu cu mâneci fluture sau topul de mătase cu guler fundă la spate pot fi purtate atât la birou, cât și la un eveniment special de seara, în funcție de fusta cu care dorești. Pentru ținuta office noi îți propunem să le asortezi cu fustele ușor trapez din brocard texturat sau din dantelă cu aplicații plisate, iar pentru ținuta specială nu ezita să le porți cu fustele ample de tulle, cu aplicații de dantelă brodată.

Și pentru că acest sezon este unul al party-urilor și al întâlnirilor cu prietenii, ți-am pregătit special pentru aceste evenimente, o serie de modele de bustiere care pot fi purtate cu fustele de tulle, iar singura ta grija să fie distracția.

Totodată ne-am gândit la concediul tău la mare pe care l-ai așteptat încă de vara trecută. Pentru acesta îți propunem rochia galbenă cu bretele și jacheta din dantelă albă cu volănașe turcoaz, care pot fi purtate peste una dintre bustierele din colecție.

Nu am trecut nici peste evenimentele speciale din viața ta, de aceea am creat pentru tine noi modele de rochii “Onibon Special”. Așa că dacă te pregătești pentru banchet, ești domnișoară de onoare sau invitată la o nuntă, alege unul dintre noile modele de rochii de seară, sau vino la showroom să gândim modelul perfect. 

Colecția este disponibilă în magazinul online www.onibon-fashion.ro, în magazinele partenere, dar și în showroom unde te așteaptă să o probezi: Timișoara, str. Mureș, nr. 118B .

Follow us: facebook / instagram

 

Photo: Amalia Gaita / Model: Andreea Kiaari 

Make-up: Kiaari's Beauty Zone / Accessories: Andreea Bololoi Bridal Jewelry