Ne-am luat cu planurile pentru începutul anului și am trecut peste câteva evenimente la care am participat și nu vi le-am prezentat. Unul dintre ele este TM design days, un eveniment pe care l-am așteptat de mult timp să ajungă în Timișoara, fiind deja familiari cu edițiile de la Cluj (Cluj design days).

Read More
Posted By onibon

FW 18/19 Winter Wonderland

05.11.2018 16:37

Miros de ciocolata calda si turta dulce, dupa-amiezi cu apus de soare si vin fiert, cabana de lemn cu semineul calduros, munti inzapeziti, vacanta. Acestea sunt cateva dintre ideile care au compus estetica colectiei de toamna-iarna 18/19. 

Read More
Posted By onibon

SS18 Magnolia

16.04.2018 06:37

Romantic, Fresh, Feminin, Urban, Imprimeu, Texturi, Alb vs Roz sunt câteva dintre cuvintele cheie ale noii colecții. Când primăvara își face în final apariția magnoliile sunt printre primele flori care se remarcă pe străzi.

Read More
Posted By onibon

Rezultatul "fabulos" al unei colaborari de nota 10 între clienți și designeri.

Read More
Posted By onibon

Marsala, Grena, Bordeaux sau alte nuanțe de roșu închis sunt printre preferatele clientelor care aleg sa poarte Onibon Special – evening wear. 

Read More
Posted By onibon

Am tricotat noi modele de IE

19.01.2018 04:06

Așa cum ați văzut deja în magazinul online sau la atelier, am tricotat și croșetat înca 3 modele de ii Onibon, care au devenit preferate de cliente foarte rapid.

Read More
Posted By onibon

Cum sa porti fusta de tulle

18.01.2018 06:37

Fie că o porți într-un stil casual cu o bomber jacket sau bustieră, fie într-un stil elegant cu un corset, fie cu o cămașă office, și indiferent de eveniment: plimbare în parcul de distracție, ziua de naștere a fetiței tale cu care dorești să ai aceeași ținută, sau la nuntă ca invitată, domnișoară sau chiar mireasă, Onibon îți poate realiza fusta de tulle care să ți se potrivească.

Read More
Posted By onibon

colectie toamna iarna

Niciun sezon toamnă-iarnă în culori plictisitoare. Aplicații, texturi, volane și flori, sunt elementele cheie ale colecției FW 17/18.

Read More
Posted By onibon

checkArt a revenit cu a 3-a ediție, ce a avut loc în 8-9 septembrie 2017. Evenimentul de street art unic în Timişoara, sub forma unui spectacol de pantomimă, muzică, dans, teatru şi pictura  a transformat din nou orașul nostru pentru două zile.

Read More
Posted By onibon

Off-Opera Fashion Fair 2017

09.09.2017 16:11

Cu o mică întârziere ne întoarcem la unul dintre evenimentele la care am participat în această vară. Este vorba despre Off-Opera Fashion Fair, un eveniment la care am participat la fiecare ediție cu drag, organizat cu foarte mare atenție de Rotaract Club Timisoara Opera.

Read More
Posted By onibon