Atelierul în care creează Onibon s-a mutat de o lună în casă nouă. Îl găsești în Timișoara, pe strada Mureș nr 118 B.  La fel ca la vechea locație unde exista deja de 2 ani, atelierul este împărțit de două branduri: Onibon, al cărui designer este Oana, 25 de ani, veselă, visătoare și cu planuri mărețe și T`esha al cărui designer este Diana Tătucu  - tânăra mătușă a Oanei, cu o carieră de 8 ani in modă. Ideea de a deschide un atelier împreună a venit spontan, acum 2 ani și nu a durat mult până să punem acest plan în aplicare.

Atelierul este "împărțit" în jumătatea de showroom pe partea stângă unde sunt expuse ultimele creații atât Onibon cât și T`esha și unde este situată și cabina de probă, iar pe partea dreaptă, jumătatea propriu-zisă de lucru: creație, cusut, tricotat etc. De asemenea există încă o încăpere unde sunt depozitate țesăturile, câteva cărți de modă, design textil și istoria costumului, revistele de modă, tipare și restul materialelor necesare creației.

La atelier cei doi designeri se bazează pe cele două cusătorese care cos și finisează foarte frumos produsele, și nu în ultimul rând pe mama „Onibon”, cea care tricotează în fiecare zi tooot ce îi vine Oanei prin cap. 

În showroom veți găsi doar o parte din creațiilor celor două branduri, în funcție de sezon, majoritatea produselor de pe site realizându-se la comandă, direct în mărimea potrivită ție. De asemenea găsești și produse unicat, din colecțiile de autor ale designerilor. 

Pe lângă croirea noilor piese vestimentare, supravegherea procesului de confecționare și postarea produselor în magazinele online, suntem în continuu proces de creație, având mereu la îndemână caietele de schițe, surse de cercetare atât a istoriei costumului cât și a noilor tendințe dar și cele mai noi materiale de la frunizorii noștri.

P.S.  Ne bucurăm că ai parcurs această postare lungă, dar suntem convinse că a meritat și abia aștepti să ne vizitezi. Te așteptăm pe strada Mures nr. 118 B la atelierul nostru.

Cu drag, Oana și Diana