Înainte de vacanța de Crăciun, la atelier v-am așteptat cu prăjiturele și reduceri la produsele de pe stoc, pentru ca anul acesta să dăruiești cele mai frumoase cadouri de Sărbători sau pentru a avea cea mai faine ținute la petrecerile de Crăciun sau Anul Nou. Reducerile au ajuns și la târgul Winter Bazaar ce a avut loc în 17-18 decembrie la Porto Arte. Echipa Noi Re-cream a adunat din nou cei mai talentați designeri vestimentari și creatori de accesorii handmade, iar noi nu am putut lipsi.  La roata norocului, spiridușul a împărțit cele mai interesante premii și vouchere de reduceri.

Standul T`esha /  Onibon a fost foarte vizitat. Clientele noastre fidele au venit în cautare de cadouri speciale, ca în fiecare an. Iile tricotate de Onibon au fost ca de obicei printre preferate, așa că stocul realizat pentru Winter Bazaar s-a epuizat rapid, însă doritoarele au putut lăsa comanda chiar în cadrul târgului, astfel au beneficiat de reducerea de iarnă. Noua colecție Onibon a fost și ea apreciată, o parte din ea regăsindu-se în cadourile pe care unele doamne le-au primit de la Moș Crăciun. Se pare că și Moș Crăciun susține designul românesc și se pricepe tot mai mult la alesul cadourilor.

T`esha a venit pregătită cu ținute speciale pentru petrecerea de Revelion. Când nu creează pentru T`esha, Diana se ocupă de designul brandului american Neos District, iar anul acest, ultima colecție lansată, a fost disponibilă și la atelierul nostru, dar și la Winter Bazaar. Dacă nu ați apucat să o vedeți, cu siguranță o veți observa la petrecerile de Anul Nou, la doamnele care au ales să poarte ținute speciale din această colecție.

Pentru cei care n-au ajuns la Winter Bazaar, atmosfera evenimentului a fost suprinsă de Cacuci Andrei Photography. Felicitări organizatorilor și ne vedem la următoarea ediție.

winter bazaarwinter bazaarwinter bazaarwinter bazaar