Ne-am luat cu planurile pentru începutul anului și am trecut peste câteva evenimente la care am participat și nu vi le-am prezentat. Unul dintre ele este TM design days, un eveniment pe care l-am așteptat de mult timp să ajungă în Timișoara, fiind deja familiari cu edițiile de la Cluj (Cluj design days).  Acesta a avut loc la Bastion, Galeria Calpe, astel ne-am bucurat și mai mult că spațiul de acolo este folosit, după parerea mea, cum trebuie.

"Timisoara Design Days 2018, este cel mai complex eveniment dedicat designului în Timişoara şi vine sub forma unei expoziţii de design autohton adunand lucrarile a peste 50 de designeri de obiect, accesorii, design vestimentar si ilustratii din tara. Scopul evenimentul, pus la cale de Asociația Noi Re-Creăm în parteneriat cu Cluj Design Days, este de a deschide un dialog nonverbal între creaţiile designerilor autohtoni. Conceptul ediției din acest an este „Matching Design”, iar produsele vor fi expuse în perechi sau grupuri, alăturând creații de la diferiţi designeri pentru a evidenţia noi abordări estetice şi funcţionale ale designului, dar şi relaţia dintre diferiţii designeri folosind obiectele create de ei ca modalitate de comunicare a ideilor."

Noi am participat cu colecția Winter Wonderland care spunem noi, s-a încadrat frumos în conceptul expoziției dar și al Fashion Show-ului ținut în mansarda Bastionului. Pe lângă expoziție și show, au mai fost cateva sesiuni de design talks foarte interesante și bineînteles un party.

Tot cei de la TM Design Days au pus la cale și un Ad-hoc Fashion Show, chiar acum câteva zile, cu ținute ale brandurilor locale ce au început să danseze cu ajutorul celor de la Unfold Motion, la Shopping City Timisoara.

" Prin acest moment am vrut să aducem mai aproape de publicul timișorean - designul local vestimentar. Am ales locul unde se promovează în mare parte consumerismul și brandurile mari. Evenimentul face parte din proiectul Timișoara Design Days.Proiect finanţat prin programul „ In stare de bine, susţinut de Kaufland Romania și implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile(www.instaredebine.ro) "

Photo Credits: Andrei Vuia