Romantic, Fresh, Feminin, Urban, Imprimeu, Texturi, Alb vs Roz sunt câteva dintre cuvintele cheie ale noii colecții. Când primăvara își face în final apariția magnoliile sunt printre primele flori care se remarcă pe străzi. Magnoliile ne-au inspirat pentru această colecție, astfel am ales aceast minunat voal opac cu imprimeu floral, pe care l-am alăturat altor materiale ușoare și fluide potrivite pentru sezonul cald, voaluri crepe uni, brocarduri subțiri, tulluri sau organza de mătase. Frumusețea florilor de magnolii nu este redată doar prin imprimeul sau cromatica aleasă, ci și prin formele create, în special forma mânecilor în formă de petale.

Deși anul acesta sezonul cald și-a făcut cu greu apariția, în atelierul nostru a fost primăvară de mult timp, lucrând la această colecție.

Fie că dorești o ținută pentru următoarea vacanță, fie o ținută pentru un eveniment special sau pur și simplu o ținută de zi cu zi, cu siguranță vei alege câteva piese din noua noastră colecție, deoarece acestea sunt foarte versatile.

Colecția este disponibilă în magazinul online www.onibon-fashion.ro , sau în atelier unde poți să o probezi.

Un sezon călduros înflorat!

Photo: Amalia Gaita / Model: Andreea Kiaari / MUA: Kiaari Beauty Zone / Earrings: ArtizAna