Sâmbăta de 24 iunie ne-am petrecut-o alături de bicicliști și iubitori ai portului românesc, sărbătorind Ziua Universala a Iei. 

"Aflat la cea de-a treia ediție, acest eveniment are rolul de a readuce în discuție frumusețea portului românesc. Ia românească, costumul popular și elementele componente au inspirat an după an designeri internaționali. Portul românesc este mai actual ca niciodată și poate fi integrat în viața de zi cu zi, întocmai precum mersul pe bicicletă se dorește a fi un stil de viață. 
Conceptul ”IA românească pe Bicicletă” a venit natural, văzând că o sumedenie de participante la pedalările Verde pentru Biciclete au ales această componentă vestimentară tradițională."

Pentru că purtătoarele de ii populare au întotdeuna nevoie de fuste cu care să le asorteze, brandul Onibon a fost invitat cu preferatele voastre fuste cu motive tradiționale. Doamnele prezente au admirat atât standul Onibon, cât și ia designerului, veche de 40 de ani, cusută manual de străbunica ei. (Asteptăm și evenimentele de toamnă organizate de Verde pentru Bicicletă pentru a purta din nou și ia tricotată de Onibon).

Și pentru că la evenimente de acest tip, look-ul bicicletei este la fel de importantă ca al participanților, bicicleta Onibon și-a făcut apariția cu noua înfățișare realizată de Desenat. Mai multe despre Oni-bike veți afla într-un nou articol pe blog.


Follow us: facebook / instagram

 

 

Photo: Verde pentru Biciclete & Onibon