Blogul Onibon

buy local or bye local

Posted   |  By Oana - fashion designer

În ultimele zile facebook-ul s-a umplut de postări de genul: “vreau să dăruiesc cadouri de Crăciun, făcute de branduri locale”. Nu știu câți dintre voi chiar ați cumpărat produse sau servicii de la colegii de lucru, de la verișorii creativi din familie, de la prietenii din copilarie, de la foștii colegi de școală, care au fiecare câte un business local.

Read More

noutati Onibon

Posted   |  By Oana-fashion designer

După cum știți, am avut super multă treabă, pentru că avem produse noi, colecții noi și un nou site în lucru. Dar în continuare am livrat produsele voastre preferate. Ne surprindeți plăcut de fiecare dată când alegeți ținute din colecțiile anterioare. Asta înseamnă că misiunea noastră de a crea piese atemporale este îndeplinită, piese care nu țin cont de tendințe și au o poveste care e transpusă în actualitate de emoțiile și trăirile voastre, indiferent de sezon.

Read More

TM design days Matching Design

Posted   |  By onibon

Ne-am luat cu planurile pentru începutul anului și am trecut peste câteva evenimente la care am participat și nu vi le-am prezentat. Unul dintre ele este TM design days, un eveniment pe care l-am așteptat de mult timp să ajungă în Timișoara, fiind deja familiari cu edițiile de la Cluj (Cluj design days).

Read More

FW 18/19 Winter Wonderland

Posted   |  By onibon

Miros de ciocolata calda si turta dulce, dupa-amiezi cu apus de soare si vin fiert, cabana de lemn cu semineul calduros, munti inzapeziti, vacanta. Acestea sunt cateva dintre ideile care au compus estetica colectiei de toamna-iarna 18/19. 

Read More

SS18 Magnolia

Posted   |  By onibon

Romantic, Fresh, Feminin, Urban, Imprimeu, Texturi, Alb vs Roz sunt câteva dintre cuvintele cheie ale noii colecții. Când primăvara își face în final apariția magnoliile sunt printre primele flori care se remarcă pe străzi.

Read More

Despre domnisoarele de onoare

Posted   |  By onibon

Rezultatul "fabulos" al unei colaborari de nota 10 între clienți și designeri.

Read More

Onibon special in nuante de grena

Posted   |  By onibon

Marsala, Grena, Bordeaux sau alte nuanțe de roșu închis sunt printre preferatele clientelor care aleg sa poarte Onibon Special – evening wear. 

Read More

Am tricotat noi modele de IE

Posted   |  By onibon

Așa cum ați văzut deja în magazinul online sau la atelier, am tricotat și croșetat înca 3 modele de ii Onibon, care au devenit preferate de cliente foarte rapid.

Read More

Cum sa porti fusta de tulle

Posted   |  By onibon

Fie că o porți într-un stil casual cu o bomber jacket sau bustieră, fie într-un stil elegant cu un corset, fie cu o cămașă office, și indiferent de eveniment: plimbare în parcul de distracție, ziua de naștere a fetiței tale cu care dorești să ai aceeași ținută, sau la nuntă ca invitată, domnișoară sau chiar mireasă, Onibon îți poate realiza fusta de tulle care să ți se potrivească.

Read More

Colectie Toamna-Iarna FW 17/18

Posted   |  By onibon

colectie toamna iarna

Niciun sezon toamnă-iarnă în culori plictisitoare. Aplicații, texturi, volane și flori, sunt elementele cheie ale colecției FW 17/18.

Read More